19 december 2022

Uitstapje naar de GGZ

Dit uitstapje staat in het teken van de geestelijke gezondheidszorg 🧑🏻‍⚕️🩺

Altijd al in gesprek willen gaan met een verpleegkundige en een kijkje willen nemen achter gesloten deuren? Dit is je kans!

Op 19 december opent Dimence zijn deuren voor Pulsatio. In samenwerking met Pulsatio vertelt een verpleegkundige over haar beroep binnen de geestelijke gezondheidszorg met daarbij een rondleiding op haar werkplek.

Let op: Lijkt je dit interressant? Er zijn maar een aantal plekken beschikbaar, dus mail z.s.m uiterlijk 16 december naar pulsatio@windesheim.nl

Nog even belangrijke info:
Wat: in gesprek met verpleegkundige werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg
Wanneer: 19 december 16:00u
Waar: Grasdorpstraat 6 in Zwolle
Voor wie: De eerste 8 deelnemers die zich hebben opgegeven via de mail of DM instagram.

22 november 2022

Meet the… Ambulanceverpleegkundige

Vandaag was de Meet the Expert, of eigenlijk: Meet the ambulanceverpleegkundige!

Nog specifieker? Meet the ambulanceverpleegkundige Heleen!

Het was een groot succes. 200 studenten waren aanwezig, waaronder eerstejaars studenten en de leden van Pulsatio. Daarbij hebben 32 studenten hebben zich aangemeld als nieuw lid van de studievereniging #WelkombijPulsatio.

Sinterklaas is inmiddels ook in het land, en voor de mensen die stonden te wachten hadden wij een warm ontvangst in de centrale ontvangsthal met wat drinken en kruidnoten. Wie zoet ik krijgt… (pepernoten en mogelijk wat insuline voor de hoge bloedsuikers nadien 😉)

november 2022

Meet the… Ambulanceverpleegkundige

Op dinsdag 22 november organiseren wij in samenwerking met de opleiding een Meet the Expert waarin een ambulanceverpleegkundige vertelt over haar ervaringen en de ambulance meeneemt om hier een kijkje in te nemen. Om 14.30 uur start zij in het auditorium met haar uitleg waarna er daarna de gelegenheid is om een kijkje te nemen in de ambulance. Natuurlijk staan wij er ook met een stand en zorgen wij voor wat te drinken!

De Meet the Expert is voor alle eerstejaars, maar als lid van Pulsatio is het ook mogelijk om hierbij te zijn!

Daar gaat je hart sneller van kloppen!

september 2022

Meld je aan en word lid!

We gaan interessante dingen organiseren voor onze leden, waar je als verpleegkunde student echt naartoe wil. Samen naar een expositie zoals Bodyworld, en lezingen van gastsprekers. We hebben al contact gehad met de bekende neuroloog Erik Scherder en een abortusverpleegkundige. Ook willen we een snijzaal bezoeken, want dat is geen onderdeel van de opleiding meer.

Leden betalen per jaar 10 euro aan contributie. Jullie krijgen korting op de betaalde uitstapjes en activiteiten. Toegang tot bijvoorbeeld feestjes en events waarbij het draait om de gezelligheid zijn gratis.

Aanmelden kan via de link op onze website

april 2022

Pulsatio is opgericht!

Studenten van Verpleegkunde kunnen sinds kort lid worden van een vereniging speciaal voor hun opleiding. “We gaan voor verdieping en verbreding vanuit de studie, én gezelligheid.”

De studievereniging is officieel op 26 april 2022 gevestigd